måndag 27 oktober 2008

tidsbovarna stjäl mina kreativa stunder

Om jag skulle strunta i att sova, vilket jag faktiskt på vardagarna ofta gör, så skulle jag hinna med att göra alla dessa ideér som snurrar i mitt huvud. Om jag sedan skulle strunta i att äta middag så skulle jag hinna med ännu mera. Att strunta i sophögen som står och väntar i hallen, ja det gör jag redan men det har börjat att lukta... disken börjar också lukta... men faktum är att jag inte hinner ta tag i det där nu, för jag har ju så många ideér jag vill fullborda. Att tvätta kläder och tvätta håret, damsuga, klippa naglar och raka benen och handla mat. Det är saker som bara stör mig! för att inte tala om bankärenden och telefonsamtal för att boka tid nånstans-jag blir galen på såna tidsbovar! vad är det då för ideér som jag sitter och klurar på då? mm..ja .. jag vet inte om jag tänker berätta det! Än i varjefall! jag vill se till att jag faktiskt hinner utföra dem först- sen ska jag visa vad jag klurat på! tills dess hoppas jag att soporna har gått ut med sig själva...

söndag 26 oktober 2008

Relaxed!

Jag brukar normalt åka hem till ön över helgerna men kände att jag inte orkade pendla den här helgen. Tänkte att det skulle vara bäst för mig att bara ta det lugnt och göra ingenting, efter en tuff vecka med examination. Sorin kom över till stockholm istället och mysigt var ju det, vi bara åt gott och såg film och sov massor!
söndag dag orkade vi kravla oss ut ur lägenheten och då gick vi en runda på stan i regnet. Vi besökte bland annat "iglon" i kungsträdgården, hehe någon iglo kan man ju inte kalla det då det mer var ett uppblåsbart gigantiskt tält! tjo, en gaidning i ljus med coola produkter från phillips innehöll det (en tv som jag bara måste ha) men rätt trist faktisk, det som var bra var att vi fick gratis lågenergi lampor hehe.
När det var dags för sorin att åka hem vid sex-tiden var jag redan trött, helt otroligt , jag som sovit hela helgen. när vi sagt det jobbiga "hejdå" åkte jag hem till den tomma lägenheten och här sitter jag nu och skriver om hur lite jag gjort den här helgen. -mäkta intresant! snart ska jag sova, så godnatt!