måndag 7 november 2011

brumm

Jag kör lite för fort. Jag gör också andra saker samtidigt när jag egentligen borde fokusera på att styra bilen. Folk säger också att jag aldrig hälsar när de möter mig i min bil. Jag ser dem helt enkelt inte.. jag har fullt upp med att köra bilen och allt det andra.

på mindre än 3 månader har jag satt mig in i tre nya jobb. Jag har börjat jobba som elevassistent, bildlärare i högstadiet och bildlärare på bild och form skolan. I förra veckan beslutades att jag nu jobbar som musiklärare istället för elevassistent. tjolahoopp- jag som just börjat komma in i något som kallas rutiner. så nu planerar jag musik och bild lektioner på min fritid.
Under dessa tre månader har jag även lyckats söka en utställning och ett stipendie. Till min stora glädje fick jag detta stipendie! tjoho! men hur ska jag hinna göra utställningen som är i maj , om 6 månader?

I allt detta har jag och min underbara sambo Tage förlovat oss :) Så den stora dagen B (som i bröllop) vill man ju självklart planera inför. och det hinner vi ju, väl , eller?

Just nu känner jag mig fruktansvärt tacksam över att jag har de jobb jag har, och att jag, Tage och Solna har det fint , men jag önskar ändå lite mer , ledig tid. Tid för att andas, tid för att måla, tid för promenader med Tage och tid att göra ingenting. Tid för att beställa en ny dator , tid för att .. ja nu börjar jag igen.

jag skulle vilja stanna till med bilen lite, kanske även hinna uppmärksamma människorna jag möter på vägen.